Back to Top

Verkoop kraam

kraam 1In het begin dat Dancing Paws op hondenevenementen stond, hadden wij naast workshops en demo's enkel wat informatie folders in een soort van kraam staan. Vele bezoekers liepen op dat moment de kraam voorbij.

Toen wij ook fleece-workshops gingen aanbieden en wij voorbeelden van fleece in de kraam hadden, kwam de vraag of die produkten ook te koop waren. Ineens kwamen de mensen wel aan de kraam.
Daarop zijn wij in eerste instantie begonnen met fleece speeltjes en al snel kwam de uitbreiding naar snuffelmatten. Op dit moment hebben wij een ruim en wisselend assortiment van honden spellen en speeltjes, verzorgingsmaterialen, hondenlijnen, enz. Kom gewoon eens langs als je onze kraam ziet staan

kraam 2Sinds 2021 bedrukken wij ook kleding met een foliedruk. U kiest een afbeelding uit ons asortiment of u heeft uw eigen afbeelding/logo op bijv een usb-stick of telefoon bij u. Wij kunnen dan kijken of we deze afbeelding om kunnen zetten naar een foliedruk. U kunt kiezen uit verschillende soorten folie. Van diverse kleuren tot lichtgevende folie.
De folie persen wij d.m.v. een hittepers op de kleding. In onze kraam hebben wij een assortiment van T-shirts bij in verschillende kleuren. Wij kunnen ook kleuren bestellen indien deze niet aanwezig zijn.

Wij bedrukken ook uw kleding mits deze nog ongedragen en ongewassen is. Het te bedrukken gedeelte dient vrij te zijn van ritsen, knopen of ies dergelijks. Op reeds gewassen en gedragen kleding kunnen wij ook bedrukken, maar wij kunnen niet garanderen dat dit blijft zitten.
Tegen een meerprijs kunnen wij ook custum made produkten bedrukken

kraam 4 kraam 5 kraam 3 kraam 6


Wij worden graag uitgenodigd op uw (honden)evenement. Meer informatie via contact